Nedělní káva
Dagmar Ruščáková: Polévky jako od…
Nedělní káva

Hradec Králové
Když si občas vyrazím na expedici do supermarketu, nepřestávám se divit, jak úžasným marketinkovým trhákem je taková babička. Jak se na něco od jídla napíše „Babiččina“ nebo „Jako od babičky“, nejspíš se to prodá podstatně líp, než kdybyste tam napsali třeba „Jako od tchýně“. Zatím tedy odolává reklama na babiččiny zubní protézy nebo babiččiny brýle. Ale co není, může být!
Dagmar Ruščáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vladimír Burjánek: Sliby chyby
Nedělní káva
-
Jídlo do krabičky – a tu vrátit. „Vratné obaly na jídlo neprodukují odpad,“ láká podnikatel Širočka
Hovory
-
Sicilské cannoli
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Omeletky Haliny Pawlowské na téma neřesti
Omeletky
-
Káva z pražených semen čekanky (cikorky) a pražených zrn žita podle našich babiček
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Nikdy mě nenapadlo, že budu vědcem. Myslel jsem, že ti musí být strašně chytří, směje se vulkanolog
Dopolední host
-
Používáte při vaření jalovec nebo kardamom? Pokud nevíte, jak s nimi naložit, poradí Iva Hüttnerová
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Kristina Žantovská: Nebýt sám, ale nežít spolu
Glosa Plus
-
Kávové lžičky zdobené polymerovou hmotou každou návštěvu oslní
Hobby magazín speciál
-
Eliška Novotná: Kup kafe!
Rozhlasový sloupek