Pochoutkové Vánoce
Šéfkuchař Roman Paulus: Na Vánoce dbám na výběr ryb a rozdělení práce
Pochoutkové Vánoce
Rádio vašeho kraje
V rodině je jediný kuchař. „Maminka i babička pracovaly v pohostinství, v rybárně, takže nějaký vztah k jídlu tam byl, ale jako kuchař jsem první. Díky nim mám vztah k rybám kladný a jejich příprava mě vždycky bavila.“
Patrik Rozehnal
Ostatní také poslouchají
-
Jan Punčochář: Den před Štědrým dnem soutěžíme s kamarády o nejlepší bramborový salát
Pochoutkové Vánoce
-
Lidé kupují plůdky, aby si mohli vychovat vlastní ryby k jídlu, popisuje nový trend majitel líhně
Dopolední host
-
Nadívaný kapr na Velký pátek
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Josef Dvořák o Vánocích sází na venkovskou pohodu. Kdo u nich dělá bramborový salát?
Hvězdné Vánoce
-
Zpěv při vaření je dobrý zvyk. Věřím, že pomůže uvařit lepší...
Glosa Pavla Maurera
-
Prvorepublikové vanilkové rohlíčky podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Co dům dal
Ve vlastní šťávě
-
Jaroslav Sapík: Smažený sýr, hranolky a tatarka? To jsou tři vraždy
Blízká setkání