Pochoutkový rok
Jak upéct opravdu krásnou vánočku podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Na perfektní vánočku potřebujeme perfektní těsto, které je správně zaděláno, nelepí se na vařečku, ani k míse. Přidáváme do něj rozinky, které nesmí být zbytečně dlouho máčené v rumu. Před vlastním tvarováním musí těsto akorát vykynout. Je důležité, aby všechny prameny vážily stejně.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tažený jablečný závin s brusinkami podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
K Vánocům patří vůně cukroví. A když se nepeče, tak mám dobrou fintu, radí autorka kuchařek
Host Radiožurnálu
-
Pavla Bergmannová: I Čechy mohou ležet u moře
Ranní úvaha
-
Co dělat v lednu na zahradě? Třeba zužitkovat vánoční stromek
Zahrádkářské tipy
-
Sytý a saturovat
Okolo češtiny
-
Měkouše, přečtené knihy a jídlo. Praktické dárky už nikoho neurazí
On Air
-
Štědrý den býval vnímán jako začátek nového roku, říká etnografka skanzenu v Přerově nad Labem
Tady to znám
-
Hygienici nejsou jenom zlá kontrola, často provozovatelům restaurací i radí
Host ve středu
-
Vladimír Burjánek: Přání
Nedělní káva