Pochoutkový rok
Kam a jak odložit ubrousek po jídle. Látkový i papírový mají svoje pravidla
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
V podstatě ke každému jídlu dostaneme v restauraci ubrousek. Co s ním dělat, když už jsme dojedli? Kam ho odložit nebo zmačkat a dát obsluze najevo, že už jsme skončili, radí mistr etikety Ladislav Špaček.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pánové, umíte svou drahou polovičku správně usadit ke stolu? Poradí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Betty MacDonaldová: Vejce a já
Četba na pokračování
-
Co v restauraci spadne na zem, přestává existovat, velí etiketa
Návod na etiketu
-
Vaše každodenní inspirace: Jak zvládat letní vedra a zůstat zdraví
Káva o čtvrté
-
Leonard Cohen: Oblíbená hra
Četba s hvězdičkou
-
Vladislav Vančura: Útěk do Budína
Četba na pokračování
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
Pochoutky s šéfkuchařem Radkem Šubrtem
Pochoutky na talíři
-
Ministr Hladík: Odmítnout evakuaci je enormně nebezpečné. Zvážíme právní prostředky, jak to změnit
Ranní interview
-
Před listopadem 89 už jela ekonomika pěkně z kopce. Ale na dně jsme ještě nebyli, myslí si historik
Jak to bylo doopravdy