Pochoutkový rok
Po řízečkách se na rautech vždycky zapráší. Do rukou je však rozhodně nebereme, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
![Řízky (ilustrační foto)](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/03636571.jpeg?h=b0ae6c58&itok=iA-WgQ5n)
Rádio vašeho kraje
Řízek běžně konzumujeme doma nebo v restauraci příborem. Jestliže ovšem budeme ve Vídni u Figlmüllera, což je nejproslulejší vídeňská řízkárna, musíme být s krájením obřího řízku opatrní. Úskalí číhá i u malých řízečků na rautech.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pofoukat si horké sousto je absolutně vyloučeno, zdvihá prst Ladislav Špaček. Jak správně na to?
Pochoutkový rok
-
I v centru Athén si můžete dát guláš a plzeňské pivo
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda
-
Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři
Vařte s námi
-
Prof. MUDr. Jiří Beran vyvrací a uvádí na pravou míru mnoho omylů a mýtů ohledně virů i naší imunity
Radioporadna
-
Jak s rodinou „ochutnat“ italské Alpy prakticky zadarmo?
Jak to vidí...
-
Zlata Adamovská: Zdědila jsem chuť k jídlu a smysl pro humor. Zbytek jsem si musela obstarat sama
Až na dřeň