Pochoutkový rok
Prvorepublikové vanilkové rohlíčky od prababičky Josefa Maršálka se vám nerozpadnou
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Kdo by nemiloval vanilkové rohlíčky. Základem je kvalitní recept, proto v tomto receptu nejsou žádná vejce, ale to podstatné je, nechat rohlíčky po upečení na plechu vychladnout. Pokud je budete obalovat horké, budou se vám lámat. Když dodržíte uvedený postup, upečete dokonalé rohlíčky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dokonalý dort závisí na rovně upečeném korpusu, připravte ho podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Pomalé vaření vajec
Ve vlastní šťávě
-
Odstín žloutku prozradí, jak se slepici žije. Nejlepší je...
Glosa Pavla Maurera
-
Zapečené cukety na tři způsoby, placky, smažená cuketa
Kuchařské čarování
-
Tipy do kuchyně: Jak na kynuté těsto, když dojdou vejce, nebo jak správně uskladnit česnek
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Klasická kulajda
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Bramborový kucmoch s vejci
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Z čeho vyrobit pomlázku na poslední chvíli a jak obarvit vajíčka přírodní cestou
Zahrádkářské tipy
-
Co s vykoledovanými vejci a čokoládami? RECEPTY
Žurnál servis