Pochoutkový rok
Vše, co byste měli vědět o sušení hub. Ne všechny jedlé druhy se hodí ke skladování
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Houby aktivně přijímají chemické látky. Chrání se tím
Poznáváme Šumavu
-
Iva Pekárková: Dokážete je nesbírat?
Glosa Plus
-
Češi jsou v houbaření opravdu výjimeční, tvrdí sociolog
Zaostřeno
-
Klub českých turistů v Beskydech učí návštěvníky hor udržovat...
Česko – země neznámá
-
Češi jsou národ houbařů. Máte chuť na čerstvě „ulovené“ houby z lesa? Zkuste noky s houbovou omáčkou
Vaříme s Habadějem
-
Naučná stezka v Přírodní rezervaci Podkovák v Českém lese je vhodná i pro vozíčkáře
Výlety
-
Nač žít bez jídla? řekli si Maďaři a zavedli mlsný čtvrtek
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Cestovní ruch bez turistů a pracujících. „Jakou máme jistotu, že se v září nebude zavírat?“ ptají se
Souvislosti Plus
-
1114. schůzka: Na mých kánoích česká vlajka
Toulky českou minulostí
-
I z obyčejné smaženice můžeme udělat honosné jídlo, upozorňuje mykolog
Host Radiožurnálu