Pochoutkový rok
Zadělávaná slepice s knedlíčky podle milované tchyně Jindřišky Adámkové vás nadchne
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Zadělávanou slepici s jemnou omáčkou a nádivkovými knedlíčky připravila podle své milované tchyně Jindřiška Adámková v Pardubicích. Jedná se o jemnou omáčku ze silného slepičího vývaru, ve kterém se předem povaří malé knedlíčky. Rodina toto jídlo miluje. Uvařte si ho také!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kefírová buchta od Heleny Kastnerové
Pochoutkový rok
-
Eva Kadlčáková: Je jaro!
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Med z Asie, sklenice z Turecka a víčko z Polska. Raději...
Glosa Pavla Maurera
-
Pochoutky s Otou Jirákem
Pochoutky na talíři
-
Plzeňský kroj: Vyšívaná krása obřadních šátků z Plzeňska
Špalíček
-
Petr Lukáš, sběratel vzácných hub
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Velikonoce na Hoslovickém mlýně
Kavárna
-
Narodit se jako hvězda, umřít jako souhvězdí. Láska je vše, káže portorický Vlastík Plamínek Mercado
Čelisti
-
Tajemství chuti Dubského perníku se ukrývá v rodinném receptu na perníkové koření
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne