Podhoubí
Mluvím o půdě a mám husinu. Zelenina 26leté Hany Součkové nemůže mít lepší osud
Podhoubí

Radio Wave
Pražská Eska, restaurace Štangl, šťávy Goodlok, Bjukitchen, ale i scuk.cz, kosik.cz – stánek na trzích na Malé Straně a v Turnově nebo prodej ze dvora. To jsou kanály, kudy vysílá Hana Součková svoji zeleninu do žaludků zákazníků. Hanky příběh začal asi tím, že se narodila v rodině, která měla k zemědělství blízko a dostala se k pozemkům v Polabí, kde je zelenina doma. Farmu rozjela už ve dvaceti letech, do toho stihla vystudovat ekologické zemědělství na ČZU.
Ondřej Šebestík
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Každý den v každém počasí. Ale věděla jsem, že nechci sedět u počítače, říká o své práci farmářka
Ve vlastní šťávě
-
Klimarádi: Někdy je třeba překročit zákon, aktivismus posunul debatu o hnědém uhlí
Podhoubí
-
Síla přírody
Ranní úvaha
-
Lipovou alejí u hradu Rožnov se procházel i Sigmund Freud
Dobré odpoledne s Českým rozhlasem Zlín
-
Nádhera na řezu i v ústech. To je bramborová roláda s uzeným od Jaroslavy Akii Rouchovanský Komoňové
Pochoutkový rok
-
Místa v srdci herečky Hany Čížkové
Místa v srdci
-
Zkouška ze znalosti hub je pro prodejce i restauratéry nutností. Hlásí se na ni stále více lidí
Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy
-
Na podzim propukají na Slovensku husí hody
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Přebytky ze zahrádky mohou pěstitelé prodat v Jindřichově Hradci. Zájem je o sazenice i plody
Zprávy z jižních Čech