Příběhy z Vysočiny
Les je plný hub i brzy na jaře. Do polévky se hodí penízovka smrková
Příběhy z Vysočiny

Vysočina
Jedlé houby je možné v lese najít po celý rok. Pro lidi, kteří jsou zvyklí na hříbky, křemenáče a lišky je to poněkud nezvyklá houbařina, ale stačí se dobře dívat, a samozřejmě znát. My jsme vyrazili se znalkyní hub Danielou Jirouškovou.
Irena Šarounová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Expedice do světa lanýžů. Pár hoblinek dovede zvednout cenu jídla
Expedice
-
Na Vysočině roste i vzácná houba čaga sibiřská. Najdete ji na jedné z tisíce bříz
Příběhy z Vysočiny
-
Z podzimních hub se dá uvařit ledacos, dokonce i víno
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Hub je jako hub
Ve vlastní šťávě
-
Tlející dřevo je rájem pro brouky
Poznáváme Šumavu
-
Zdeněk Pelda - mykolog
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Karel Klostermann: Divoké včely
Čtenářský deník
-
S tímhle malým dráčkem není radno si zahrávat
Mezi námi zvířaty
-
Hlubočky na Olomoucku opět trápí přemnožená divoká prasata. Černá zvěř páchá škody i v centru obce
Zprávy ČRo Olomouc