Radioporadna
Bonbónový svět se dělí na cucače a drtiče. Ověřte si, kam patříte. Vyzkoušejte domácí recept na dropsy
Radioporadna
Pardubice
Svět se podle výrobce bonbónů dělí na cucače a drtiče. „Jsou lidi, kteří mají trpělivost a umějí si bonbón vychutnat do poslední chvíle. A pak jsou drtiči, kteří to nevydrží a mají tím pádem mnohem větší spotřebu,“ směje se Michal Vondra, který se ve své minitovárně v Hradci Králové snaží o výrobu tradičních sladkokyselých dropsů.
Jitka Slezáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Petra Černocká: Můj typ mužů? Spíše ti méně viditelní
Na pohovce Jožky Kubáníka
-
Burčákem se neťuká. Tahle kvalitní potravina si zaslouží přání dobré chuti. Ani sladké, ani hořké
Radioporadna
-
Šárka Dušková si přivezla zlatý pohár z cukrářské soutěže ve Varšavě. Porotu okouzlili její skřítci
Středočeské příběhy
-
Jsou malé, jejich chuť je ale výrazná a silná. Ve světě jim říkají mikrogreens, u nás mikrobylinky
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Teplotu ovlivňuje řada věcí. Zvýšit se může z rozčilení i lhaní. Jak se projevuje Pinocchiův efekt?
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Umělá sladidla, mýty a fakta o jejich prospěšnosti. Sedavý způsob života vede k preferenci sladkého
Radioporadna
-
Pavel Poc, europoslanec
Dvacet minut Radiožurnálu
-
V seriálu Hospoda panovala neuvěřitelná a pro mě nezapomenutelná spolupráce, vzpomíná Eva Čížkovská
Alex a host
-
Michaela Dohnálková: Její čokolády sbírají ceny. Jak poznat tu kvalitní?
Blízká setkání
-
Do naší přírody se vracejí divoké šelmy. „Největším problémem...
Host Radiožurnálu