Radioporadna

Jak jíst, aby tělo i mysl zůstaly dlouho v kondici? Potraviny + stravovací strategie na dlouhověkost

Radioporadna

Jak jíst, aby tělo i mysl zůstaly dlouho v kondici? Potraviny + stravovací strategie na dlouhověkost
Senioři, myslete víc na sebe! Ke zdravému stárnutí je nejdůležitější pohoda (ilustrační foto)

Hradec Králové

Téma dnešní radioporadny jsme si pracovně nazvali: Potraviny pro dlouhověkost. Dočkáme se nějakého zázraku, nebo si prostě budeme muset sáhnout do svědomí a naučit se třeba i nějaké změny? Naším hostem je Ing. Hana Střítecká z Ústavu preventivního lékařství Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Hradci Králové a ředitelka spolku fér potravin.
Jana Kudyvejsová

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu