Radioporadna

Mořidlo je pro přípravu zvěřiny nezbytné. V nové Zvěřinové kuchařce najdete i jednoduché tipy na skvělou podzimní hostinu

Radioporadna

Mořidlo je pro přípravu zvěřiny nezbytné. V nové Zvěřinové kuchařce najdete i jednoduché tipy na skvělou podzimní hostinu
Autorka kuchařky Danka Šárková

Pardubice

Spisovatelka Danka Šárková oslovila před 5 lety veřejnost svou Krkonoškou kuchařkou plnou tradičních receptů z Krkonoš. Teď vychází jako protipól její nová Zvěřinová kuchařka. Inspiraci hledala ve starých mysliveckých receptech i od zkušených současných myslivců a sokolníků. Všechny recepty sama uvařila a do knihy je nafotila Lucie Lízlerová.
Jitka Slezáková

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu