Radioporadna
Největší chybou u fermentovaných potravin je s nimi vůbec nezačít, směje se odborník Vladimír Sojka
Radioporadna
Hradec Králové
Radioporadna určená pro vaše kuchyně. Možná vám pomůžeme osvěžit váš jídelníček, budeme se totiž bavit o fermentovaných potravinách. Naším hostem je Vladimír Sojka spoluautor knihy Zkvašeno kuchařka na doma a také spoluautor článků na blogu Zkvaseno.cz společně s kolegyní Zuzanou Ouhrabkovou.
Jana Kudyvejsová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ať to ve vás krásně žije! Hummus a kimči aneb tajemství zdravých potravin. Nebojte se a vyzkoušejte
Radioporadna
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
Starší pečivo nevyhazujte, radí autorka Recyklované kuchařky
Host Radiožurnálu
-
Soutěžní recept z Dámské jízdy: Kuře po italsku
Dámská jízda
-
Nákyp z husy podle Pacovského Knížky kuchařské z roku 1811
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Takový slušný člověk. Královéhradecká kriminálka proti šílenému střelci
Kriminálka
-
O životě v Beskydech, bylinkaření a fermentování. Setkání s Evou Huňkovou
Host Českého rozhlasu Ostrava
-
Koko s kancem na rameni
Host do domu
-
„Buďte klidní, neboť to, co hledáte, hledá i vás.“ Tak zní oblíbené rčení Evy Francové ze Svatojánu
Návštěva