Rozhlas u plotny Naštěstí se stále najdou nadšenci, kteří se věnují tradiční výrobě pečiva. Vydali jsme se na Valašsko, kde jsme připravovali slavné valašské frgály. Více kolegyně Šárka Málková. 04:16 23. února 2011, 10:20 Přehrát Možnosti pořadu
Rozhlas u plotny Šárka Málková hovořila s Petrou Veselou o vaření kávy. Dvojnásobná mistryně ČR v přípravě tohoto nápoje a členka mezinárodního svazu degustátorů kávy prozradila, jak o nápoj pečovat a kde ho skladovat. Zmínila také dva recepty. 01:51 7. února 2011, 14:52 Přehrát Možnosti pořadu
Rozhlas u plotny Největším fenoménem národní kuchyně je knedlík. Víte jaká je historie ?krále české kuchyně?? Více nám nejen o ní prozradila spisovatelka a odbornice Jarmila Mandžuková. 05:03 4. února 2011, 10:11 Přehrát Možnosti pořadu
Rozhlas u plotny Možná už jste zapomněli, jak chutná čerstvé, domácí pečivo. Na dvanáct kousků pečiva stačí surovin, které nás nebudou stát více, jako koupě rohlíků v obchodě. Více prozradila moderátorka Eva Kvasničková. 02:27 2. února 2011, 10:11 Přehrát Možnosti pořadu
Rozhlas u plotny Ladislav Likler, rytíř Řádu Camembertů, hovořil o sýrech, které bychom měli přidávat do polévek. Řekli jsme si něco víc o tomto kuchařském postupu. 07:05 1. února 2011, 10:10 Přehrát Možnosti pořadu
Rozhlas u plotny Ve studiu plném moderátorek jsme se zabývali historií grogu, který nás dovede vždy spolehlivě zahřát. Také jsme zmínili zajímavý recept na rumový dezert. 05:33 31. ledna 2011, 10:05 Přehrát Možnosti pořadu
Rozhlas u plotny Stanislava Dufková strávila několi dní na Maltě. Využila situace a podívala se do místní kuchyně, kde ochutnala například fazolovou pomazánku. 05:49 28. ledna 2011, 13:16 Přehrát Možnosti pořadu
Rozhlas u plotny Myslíte si, že dovedete uvařit pravé, italské rizoto? Z omylu nás vyvedla kolegyně Pavla Jelínková a šéfkuchař Dušan Jakubec. 08:37 27. ledna 2011, 13:15 Přehrát Možnosti pořadu
Rozhlas u plotny Jak si doma připravit zabíjačkové pochoutky? Reportérce Světlaně Lavičkové radil Tomáš Hudera. 10:05 26. ledna 2011, 13:14 Přehrát Možnosti pořadu