Speciál Radiožurnálu
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
Radiožurnál
Jeden milion tun potravin v Česku skončí každý rok na skládce. Plýtvání potravinami se věnujeme ve vysílání Radiožurnálu i Českého rozhlasu Plus celý týden. Co nás vede k plýtvání? A jak mu zamezit? Poslechněte si speciální vysílání Radiožurnálu a Českého rozhlasu Plus o klimatickém i sociálním problému plýtvání.
Jan Pokorný
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
Co vás zajímá
-
Nedarujeme nic plesnivého, nic shnilého, popisují v supermarketu. Jak potraviny třídí?
Seriál Radiožurnálu
-
Čerpají energii v malých zelených světech. „Učíme se za...
Ranní Radiožurnál
-
Z chovu musí mít radost andulky i vy, jinak to nemá cenu. Rada zkušeného chovatele Tomáše Kozáka
Radioporadna
-
Jak zbytečně nevyhazovat jídlo aneb Jak vypadá cirkulární ekonomika, poradí Barbora Kladivová
Zaostřeno
-
Posluchači vědí, že v dobách krize se mohou o rozhlas opřít. A to mě těší, přiznává ředitel Zavoral
Jak to vidí...
-
Až 18 % neočkovaných dál chodí do restaurací. „Máme hodně opatření, která nevymáháme,“ říká sociolog
Speciál Radiožurnálu
-
Obyvatelé Liblic se bojí, že přijdou o rádiový vysílač, nejvyšší stavbu v Česku. Sepsali petici
Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy
-
Martin Úbl: Duševní lázně, absolutní svoboda a nadhled. Stezku Českem může jít každý
Host Radiožurnálu