Středočeské příběhy

Jakub Svoboda se snaží, aby jídlo bylo hezčí. Jeho šťovík, hořčice i koriandr zdobí jídlo ve dvacítce vyhlášených restaurací

Středočeské příběhy

Jakub Svoboda se snaží, aby jídlo bylo hezčí. Jeho šťovík, hořčice i koriandr zdobí jídlo ve dvacítce vyhlášených restaurací
Jakub Svoboda pěstuje mikrobylinky pro vyhlášené šéfkuchaře

Střední Čechy

Jakub Svoboda pěstuje mikrobylinky, které dodává šéfkuchařům vyhlášených restaurací. Bylinkovou farmu si vybudoval v paneláku uprostřed Mělníka. Mladé výhonky zeleniny a bylinek pěstuje s minimální spotřebou vody a energií. Jsou krásné, jsou plné vitamínů a delikátně chutnají.

Barbora Kvapilová

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu