Středočeské příběhy
Knedlíkárna v Kosově Hoře sází na jednoduchost. Ty nejlepší recepty na knedlíky vymyslely už naše babičky
Středočeské příběhy
![Cit šikovných rukou při výrobě knedlíků žádný stroj nenahradí](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/b531f81778542e5a735feaae170ae1fb.jpg?h=94b28deb&itok=Lq1Py-fI)
Střední Čechy
Jak uvařit dobrý knedlík? Šárka Stehlíková z Knedlíkárny nedaleko Sedlčan říká, že v jednoduchosti je síla. Není potřeba nic vymýšlet, naše babičky ty nejlepší postupy vymyslely už dávno. Za úspěchem knedlíků z Kosovy Hory jsou zkušené kuchařky, poctivá ruční práce a kvalitní suroviny.
Barbora Kvapilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Babiččina svíčková na smetaně
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Vepřový řízek
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Základem domácí výroby mýdla bývalo žluklé sádlo a popel. Hospodyňky ho doma měly celý sud
Příběhy z Vysočiny
-
Velezdravé Kuchařské čarování s kysaným zelím
Kuchařské čarování
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
V Kuličkovém areálu ve Zruči nad Sázavou můžete kuličky nejen...
Česko – země neznámá