Středočeské příběhy
Knedlíkárna v Kosově Hoře sází na jednoduchost. Ty nejlepší recepty na knedlíky vymyslely už naše babičky
Středočeské příběhy

Střední Čechy
Jak uvařit dobrý knedlík? Šárka Stehlíková z Knedlíkárny nedaleko Sedlčan říká, že v jednoduchosti je síla. Není potřeba nic vymýšlet, naše babičky ty nejlepší postupy vymyslely už dávno. Za úspěchem knedlíků z Kosovy Hory jsou zkušené kuchařky, poctivá ruční práce a kvalitní suroviny.
Barbora Kvapilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Babiččina svíčková na smetaně
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pro zdravotní laborantku Lucii Kahounovou je předení u kolovrátku příjemnou relaxací
Středočeské příběhy
-
Vepřový řízek
Dobroty Dáši Kubíkové
-
V celém Těšínském Slezsku je umí ušít jen jediný řemeslník. Karel Kufa zachraňuje tradici
Křížem krajem
-
Základem domácí výroby mýdla bývalo žluklé sádlo a popel. Hospodyňky ho doma měly celý sud
Příběhy z Vysočiny
-
Kuchařem díky kamarádovi. Sláva Grigoryk vzpomíná na učiliště i rizoto z rodinné jídelny na Hlaváku
Ve vlastní šťávě
-
Téměř polovina Čechů si pěstuje ovoce a zeleninu na svých zahradách. Často si vzájemně pomáhají
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Velezdravé Kuchařské čarování s kysaným zelím
Kuchařské čarování