Vaří Mirka Kuntzmannová
Dušenice. Dušená krkovice prokládaná plátky cibule a česneku
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová plec podle šenkýře. Klasika českých hospod
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Divoká kachna s játrovou omáčkou podle Anuše Kejřové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Bramborové placky plněné tvarohem. Oblíbený recept Mirky Svrčkové si také zamilujete
Pochoutkový rok
-
Svíčková s karamelem na ohni
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Perníčky od PerníKáči Kateřiny Wolákové oživily velvarské perníkářské řemeslo
Středočeské příběhy
-
„Jsme poznamenaní chemií a oceánem stresu.“ Omeletky Haliny Pawlowské o dlouhověkosti
Omeletky
-
V nové roce jezte to, co je uvařeno s láskou a radostí. To našemu zdraví nemůže uškodit
Návštěva u Jiřinky s Alenkou