Vaříme s Habadějem
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečený pstruh se slaninou a rozmarýnem. Noblesní ryba české kuchyně má velmi jemné a chutné maso
Vaříme s Habadějem
-
Udělejte si svoje zavináče z cejnů, budete nadšeni receptem Jana Pištěláka z Pustiměře
Pochoutkový rok
-
Stát se rybářem není jen tak, musíte složit zkoušku z rybářských vědomostí
Co vás zajímá
-
Jedna malá porce ryby dodá až polovinu potřebné dávky bílkovin a zdravé tuky pro srdce
Přírodní lékárna
-
Rybí divočina je k pohledání. Najdete ji ale třeba v Hurghadě, kde se usazuje také stále víc Čechů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Štika na smetaně
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Z běžné stravy byste vylučovat ryby neměli
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Jak správně kupovat ryby? Co nejčerstvější z volného lovu, u mražených hledejte označení „seafrosen“
Radioporadna
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou