Vybrali jsme pro vás
Čerstvý pytlík z liberecké univerzity. Pečivo v něm má vydržet jako čerstvé déle než týden
Vybrali jsme pro vás
Liberec
Pro mnohé to je každodenní otázka: Jak naložit s pár dní starým pečivem? K zakousnutí moc neláká, ale vyhodit se ho lidem nechce. Vědci z Technické univerzity v Liberci nabízí řešení; vyrobili speciální sáček na pečivo, který díky nanomembráně prodlužuje čerstvost o až několik dní.
Tomáš Mařas
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
První díl: 9:49
Akce: Výbuch
-
Beatrice Landovská: Nikdy není pozdě na šťastné dětství
Četba na pokračování
-
Odcizení: 1.díl
Odcizení
-
Ladislav Fuks: Spalovač mrtvol
PBR 40: To nejlepší z rozhlasové tvorby
-
Doufám, že vojáci NATO na Ukrajinu nakonec pojedou, říká historik Rychlík
Osobnost Plus
-
Český problém s digitalizací
Vinohradská 12
-
Josef Škvorecký: Mirákl
Četba na pokračování
-
Publicista Neumann: Trump je rozporuplná osobnost, ale měl výsledky
Interview Plus
-
Benda: Bartoš nás zatáhl do průšvihu. To vidí i opozice
Ranní Plus
-
Dcera národa mi změnila pohled na dobu obrození, její příběh je fascinující, říká Antonie Formanová
Host Lucie Výborné