Zápisník zahraničních zpravodajů
Kdo v Libanonu neochutnal kasbe najje, jako by tam nebyl, tvrdí místní. Ale troufli byste si?
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Světově proslulá libanonská kuchyně je považovaná za sofistikovanou kulinařinu. Na stole lidé očekávají jemná pečená masíčka, humus a spoustu zelených salátků. Libanonské restaurace v zahraničí také obvykle patří k těm dražším. Místní pokrmy v samotném Libanonu proto můžou překvapit. Hlavně v tamních horách si totiž lidé dopřávají jídla výrazně zemitější.
Štěpán Macháček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Drak spí
Podvečerní čtení
-
Raymond Chandler: Sbohem buď, lásko má
Četba na pokračování
-
Jan Balabán: Zeptej se táty
Četba s hvězdičkou
-
Putinova jaderná hra
Vinohradská 12
-
Žádné červené tlačítko neexistuje. Putin využívá hrůzy z jaderných zbraní, míní Dana Drábová
Host Lucie Výborné
-
Mačeta. Nesmyslný útok na dva bratry. Jak s napadením souvisela nepojízdná auta?
Kriminálka
-
Michal Lázňovský: Případ Martina Guerra
Hra na neděli
-
Často mají dvojí identitu, jednu v klubu a jednu v soukromí. Dlouhodobě to nese určitou míru stresu
Slast
-
Roland Schimmelpfennig: Černá voda. Hra o odlišnosti a nerovnosti vedle sebe existujících světů
Večerní drama
-
Sudetenland
Počteníčko