Zápisník zahraničních zpravodajů
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Výroba čokolády je trochu alchymie. Originální příchuť jí kromě výrobního postupu dodává i původ kakaových bobů. Jednotlivé čokolády se tak od sebe můžou lišit podle toho, kde vyrostl kakaovník, ze kterého se kakaové boby získávají. Třeba jednu z nejlepších čokolád, kterou jste pravděpodobně nikdy neochutnali, najdete ve Vietnamu. Její příběh přitom začíná už v 19. století.
Patrik Salát
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
První jarní víkend patří v Belgii čištění pláží
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region
-
Skvostný Ottův pavilon v Kyselce byl vystavěn na počest krále Oty I.
Zapomenuté domy
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Povídání o čokoládě. Kdo by ji měl zařadit do jídelníčku a...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ke stoprocentní čokoládě se musíte projíst, vysvětluje podnikatelka. Jak poznat kvalitní čokoládu?
Host Radiožurnálu