Zápisník zahraničních zpravodajů
„Něco jako svatební šaty pro návrháře.“ Cukráři ve Francii vymýšlejí recepty pro vánoční polena už od jara
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Češi si Vánoce nedokáží představit bez cukroví, Francouzi zase bez vánočního polena. Tradiční podoba tohoto francouzského dezertu skutečně připomíná kus dřeva. Cukráři ho připravují z čokolády, kakaa, oříšků a smetany. Časy se mění, a francouzští cukráři vymýšlejí různé tvary oblíbeného vánočního dezertu.
Martin Balucha
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Magdalena Platzová: Vojta a Irena v Lyonu
Ranní úvaha
-
Koláč z listového těsta a mandlí ve Francii připomíná Tři krále. Nepohrdne jím ani prezident
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Klára Notaro: Vánoce ve Francii
Názory a argumenty
-
Ve vlastní šťávě: Vánoce
Ve vlastní šťávě
-
Už jste se pustili do pečení cukroví? Anebo zatím jen přemýšlíte kolik druhů a množství připravíte?
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Z vánočního cukroví mám lehce noční můry, říká vedoucí cukrářského provozu střední odborné školy
Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy
-
Zámkem v Chotěboři plují stovky kaprů. Na tamní výstavě...
Česko – země neznámá
-
Chutná české cukroví cizincům? Odpověď zná Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Předvánoční Kuchařské čarování – punč, cukroví a bramborový salát
Kuchařské čarování