Zápisník zahraničních zpravodajů

„Něco jako svatební šaty pro návrháře.“ Cukráři ve Francii vymýšlejí recepty pro vánoční polena už od jara

Zápisník zahraničních zpravodajů

„Něco jako svatební šaty pro návrháře.“ Cukráři ve Francii vymýšlejí recepty pro vánoční polena už od jara
Přední část cukrářství v La Celle-Saint-Cloud na okraji Paříže

Radiožurnál

Češi si Vánoce nedokáží představit bez cukroví, Francouzi zase bez vánočního polena. Tradiční podoba tohoto francouzského dezertu skutečně připomíná kus dřeva. Cukráři ho připravují z čokolády, kakaa, oříšků a smetany. Časy se mění, a francouzští cukráři vymýšlejí různé tvary oblíbeného vánočního dezertu.
Martin Balucha

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu