Zápisník zahraničních zpravodajů
Tradiční řecký jogurt je jako archiv chutí, tvrdí místní. Na ten opravdu poctivý si zajděte v Aténách do mléčného baru
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Atény prý dříve byly plné mléčných barů. Dnes už budete v řecké metropoli obchůdky, kde hraje prim jogurt a med, hledat hůř. Údajně jeden z posledních podniků, které vyrábějí řecké mléčné produkty tradičně, kvalitně a bez průmyslových surovin, je schovaný v pěší zapadlé uličce nedaleko centra. Stejně jako další podniky v okolí, i mléčný bar Stani tady má pod markýzou stolky pro své hosty. A dva malé stolečky najdete i uvnitř, víc by se jich do malého prostoru ani nevešlo.
Dominik Tesár
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
České korunovační klenoty. Nesmrtelná duše českého státu a umělecký skvost
Příběhy z kalendáře
-
Peter Mayle: Rok v Provenci
Četba na pokračování
-
Chcete hulákat jako na lesy a pomoci přitom vědě?
Věda Plus
-
Jak jsem poznal svět (1/4). Kdo je dnes cestovatel?
Cestovatel
-
Agent Pablo: ruský špion slídil v Praze
Vinohradská 12
-
Architektka: New York do plánování města líp zapojuje občany
Leonardo Plus
-
Na Plusu začíná Hra na perestrojku. Co uslyšíte?
Jak to bylo doopravdy
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tip Jakuba Pavlovského: Thriller Muž bez tváře má nadčasovou zápletku, která funguje i po 40 letech
Tip