Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy

Zmrzlinář musí mít železné zdraví, říká Jan Hochsteiger. Mezi výrobnou a mrazákem je rozdíl 50 stupňů Celsia

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy

Zmrzlinář musí mít železné zdraví, říká Jan Hochsteiger. Mezi výrobnou a mrazákem je rozdíl 50 stupňů Celsia
Jan Hochsteiger se zmrzlinářství učil v italské Bologni

Střední Čechy

Zmrzlinář Jan Hochsteiger už mnoho let sbírá stroje na výrobu zmrzliny. Má jich několik desítek. Majitel úspěšných zmrzlináren Crème de la Crème kdysi pracoval v Národním technickém muzeu a k historickým artefaktům měl vždy blízko. Když se doma už nemohli hnout, otevřel si v suterénu prodejny v centru Prahy soukromé muzeum.
Barbora Kvapilová

Více z pořadu

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu