Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Indická kořenná míšeninka podle Pražské kuchařky Karolíny Vávrové z roku 1895
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Liberec
I když je pro mnohé přelom 19. a 20. století pravěkem, už tehdy městské hospodyně znaly mnohé cizokrajné koření, třeba jako kurkumu. Nejen o jejím původu, ale také o využití při vaření povypráví Jaroslav Hoření a Vladimíra Jakouběová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hnědá silná polívka podle Magdaleny Dobromily Rettigové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Vaše každodenní inspirace
Káva o čtvrté
-
Kdo jsou děti z babyboxu
Vinohradská 12
-
Polák Kukliński se v 80. letech dost snažil, aby se ze studené války nestala horká
Portréty
-
Smažený kuskus s vejci
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jiří Březina: Vzplanutí
Četba na pokračování
-
Hroši, delfíni, hadi. Příroda je fascinující, i když nehulíte
Buchty
-
Kardamom se hodí do čajových směsí i salátové zálivky. Vyzkoušejte ho v kuchyni!
Babské rady
-
Jsem žena z pevnosti. Příběh Karly Charvátové, kterou ve vězení znásilnil příslušník SNB
Příběhy 20. století
-
Cobain: 1. díl
Cobain