Dobré dopoledne
Chytit v dnešní době lipana je dnes opravdová vzácnost, říká Václav Musílek z Chotěboře
Dobré dopoledne

Vysočina
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jakub Vágner obdivuje poctivou brutalitu přírody
Dobré dopoledne
-
Vladimír Burjánek: Krmivo
Nedělní káva
-
Dobrý rybář chytí rybu i tam, kde jiní tvrdí, že neberou
Příběhy z Vysočiny
-
Okoun na cibuli
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Voda
Ranní úvaha
-
Nejlepší sleď neboli herynek ve Velké Británii je uzený a vyrábí se stejně od konce 19. století
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Kapr, nebo mořská štika? Dostatek omega 3 kyselin mají upravení kapři, navíc se chovají v Česku
Věda Plus
-
Zdeněk Dryšl: Rybáři
Rozhlasový sloupek
-
Začala sezóna lovu dravců, rybáři o ni mají menší zájem, než v předchozích covidových letech
Zprávy z Vysočiny
-
Vysílač Javorový
Dobré odpoledne