Host Dopoledního expresu
Vařit se dá levně, a přitom i chutně a zdravě, tvrdí šéfkuchař z Větruše
Host Dopoledního expresu

Sever
Že se i v dnešní době dá vařit levně, chutně a zdravě, o tom vás přesvědčí šéfkuchař z Větruše Zdeněk Kubíček, který nabídne hned několik zajímavých receptů na jídlo, které vaši peněženku příliš nezatíží.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřové maso na cibuli
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Zdravé a chutné rychlovky: tipy šéfkuchaře
Host Dopoledního expresu
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Kuchařina je umění i řehole. Jak pracují ti nejlepší?
Máme hosty
-
Kotlety můžete upravit na mnoho způsobů. Zkuste je na paprice se žampióny, ochutnáte velkou lahůdku
Vaříme s Habadějem
-
Makové řezy se švestkami a marcipánem. Úžasná kombinace
Vaří Mirka Kuntzmannová
-
Jak vařit zajímavě i chutně z luštěnin
Kuchařské čarování
-
Babiččina Štědrovnice podle receptu z Krčkovic
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Staročeská celerová omáčka s kuřecím masem podle Ondřeje Zahaluka
Pochoutkový rok