Máme hosty
Kuchařina je umění i řehole. Jak pracují ti nejlepší?
Máme hosty
Pardubice
Nejde o to, že člověk někde něco uvaří. Abyste byli špičkovými kuchaři, musíte znát použité suroviny a jídla dělat s maximální péčí. David Nečas ze Starého Města u Moravské Třebové za podobný přístup získal od Asociace kuchařů a cukrářů České republiky medaili Magdaleny Dobromily Rettigové. Zkušenosti čerpal u slavného Václava Šmerdy.
Jakub Malý
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Eintopf – oběd z jednoho hrnce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Náš host
-
„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková
Ve vlastní šťávě
-
Téměř polovina Čechů si pěstuje ovoce a zeleninu na svých zahradách. Často si vzájemně pomáhají
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Makové řezy se švestkami a marcipánem. Úžasná kombinace
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Spořádá 24 vajec za dvě minuty. Takového jedlíka jen tak nenakrmíte
Máme hosty
-
Dámská jízda s Mirkou Nezvalovou 20. 4. 2022
Dámská jízda
-
Jiří Macháček v Pochoutkách
Pochoutky na talíři
-
Vařit se dá levně, a přitom i chutně a zdravě, tvrdí šéfkuchař z Větruše
Host Dopoledního expresu
-
Místa v srdci kuchaře Vladimíra Tůmy
Místa v srdci