Host Radiožurnálu

Každé vejce má svůj rodokmen, který si najdete na internetu, říká Dagmar Tůmová z Českomoravské drůbežářské unie

Host Radiožurnálu

Každé vejce má svůj rodokmen, který si najdete na internetu, říká Dagmar Tůmová z Českomoravské drůbežářské unie
Mísa s vejci

Radiožurnál

Velikonoce jsou bezesporu vrcholem sezóny chovatelů slepic. Byť klasickým vajíčkům v posledních letech dýchají na záda plastové napodobeniny, čerstvé slepičí vejce je stále neotřesitelným vládcem české domácnosti o velikonočních svátcích. Na zdobení jsou nejvhodnější ta s bílou skořápkou. Proč jich však na pultech mnoho nenajdeme ani před Velikonocemi? Nejen to přišla do večerního studia Radiožurnálu vysvětlit posluchačům Dagmar Tůmová z Českomoravské drůbežářské unie.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu