S vůní tradice: Příběhy potravin
S vůní tradice: Příběh kapra. V jakých vodách mu je nejlépe, ví Pavel Vrána z Českého rybářského svazu (5/10)
S vůní tradice: Příběhy potravin

Dvojka
Je pravda, že kapr se kdysi podával dokonce k snídani? Byla ryba drahá a kdo si ji mohl dovolit? Pytlačilo se? Věnovala se úpravě kapra i legendární M. D. Rettigová?
Jiří Holoubek
Ostatní také poslouchají
-
S vůní tradice: Příběh kapra. K čemu byly původně určeny rybníky, prozrazuje historik Martin Franc
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Snídaně je základ dne - kdo nesnídá, má problémy. Kafe a...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Kdy slavili naši předci svatou Barboru
Středočeské dopoledne
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Vyšívání rybí šupinou bylo zprvu určené pro vyšší společnost, ale za své si je vzali i obyčejní lidé
Vltavín
-
Kapr a jiné ryby na talíři. Jak si pochutnat dvojnásob?
Dobré dopoledne
-
Delikatesní chuť pstruha nevyžaduje výrazné koření. Právě jednoduchost úpravy je jeho plus
Pochoutkový rok
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Kapr u vás na Štědrý den nesmí chybět? Stavte se pro něj u rybníka Košinář
Zprávy pro Plzeňský kraj
-
Bramborák s lososem
Dobroty Dáši Kubíkové