Seriál Radiožurnálu
Stav nouze nám otevřel oči, vážíme si každého zákazníka, který přijde, říká majitel restaurace (3/5)
Seriál Radiožurnálu
Stav nouze nám otevřel oči, vážíme si každého zákazníka, který přijde, říká majitel restaurace (3/5)
![Posezení na zahrádce restaurace](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/edd625f5ee4c1edc8e36cfe23dac034c.jpg?h=a807c8f6&itok=3nrNiQB3)
Radiožurnál
Jak se daří po stavu nouze restauracím? Jiří Dostál, majitel středočeského podniku Sokolovna, na začátku vládních opatření proti šíření koronaviru poslal zaměstnance domů a s kuchařem nabízel jídlo do krabičky s sebou. Teď už má opět otevřeno – jak zahrádku, tak vnitřní prostory podniku. Od března do června pro Radiožurnál namlouval svůj deník.
Veronika Hlaváčová