Blízká setkání
Já jsem v partě věnečků. Je to dokonalý dezert, tvrdí cukrářka Iveta Fabešová
Blízká setkání
Dvojka
Věneček nebo větrník? To je otázka, kterou cukrářka Iveta Fabešová položila na sociálních sítích. „Strhla se kolem toho šílená diskuse,“ vzpomíná. Čemu dává přednost ona sama? Co v její kavárně teď nejvíc frčí? Je rozdíl mezi šodó a vanilkovým krémem? Už neutíká před zákazníky? Jak pracuje na nových receptech a kde bere inspiraci?
Tereza Bebarová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto
Blízká setkání
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
Kari: Jak se připravuje?
Na vidličce Romana Vaňka
-
Písně o kávě
Volej
-
Trávník v létě
Káva o čtvrté
-
Do 12 jsem chtěl být vojákem, pak ale zapracovaly geny, vzpomíná Kuchař roku Lukáš Čížek
Setkání u mikrofonu
-
Zázračné pilulky na hubnutí? Marketingový trik a tahání peněz...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ubrousek pod miskou s polévkou má svůj význam. Rozhodně neslouží k otírání úst
Pochoutkový rok
-
Polévka je grunt. Potvrzuje to i šéfkuchař z ústecké Větruše
Host Dopoledního expresu
-
Makový chleba z kvásku
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou