Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Radkem Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Radkem Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Fallout po Česku. Europarlament ukončil práci před volbami poslední salvou stovky rozhodnutí. Bude obnovená pomoc západu Ukrajině účinná? NASA už zase přijímá data z Voyageru-1. Člověk, to zní hrdě, někdy. Koaliční strany teď kazí vládnutí malichernými spory. TikTok má v Americe skončit a pod tlak se dostává i v Evropě
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Nice europarlament ukončil práci před volbami poslední salvou stovek rozhodnutí. Bude obnovená pomoc západu Ukrajině účinná a masa už zase přijímá data. Člověk to zní hrdě. Někdy to jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Připravovaná důchodová reforma je příčinou jednoho ze svárů mezi vládou a opozicí. Hnutí ANO jej. SPD s ní nesouhlasí a spor se vede hlavně o zvýšení věku odchodu do důchodu, pro který prý hnutí ANO původně vyslovilo pochopení na schůzce na Pražském hradě s prezidentem Petrem Pavlem, aby ho záhy důsledně odmítlo. Přitom souhlas opozice by byl důležitý. Ano, disponuje v preferencích značnou podporou a může se znovu podílet na příští vládě, která by neměla schválené důchodové změny zase rušit. Slovo má komentátor Petr Honzejk z Hospodářských novin.

Více z pořadu