Apetýt
Negativní tlak na školní jídelny není na místě. Od revoluce udělaly obrovský krok, myslí si metodička stravování
Apetýt

Brno
UHO, čaj ve várnicích, fronty u výdejního okénka, paní kuchařky, stravenky a typický nezaměnitelný pach. Určitě jste si také vybavili prostředí školních jídelen. Na druhou stranu nakrmily a stále krmí tisíce školáků. Jaká je historie i současnost školního stravování u nás, jak se změnil jídelníček i celková atmosféra jídelny? I na to se zeptáme dlouholeté metodičky školního stravování Anny Packové.
Jarka Eliášová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kde a jak se jedlo v komunistickém Československu?
On Air
-
Staňte se mistry čajové kultury. Mistrovský kurz Jiřího Boháče
Mistrovský kurz
-
Jaký léčivý nápoj připravíte z bílého vína a šalvěje? Stovky let starý recept fungoval tehdy i dnes
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Vladimír Burjánek: Písmo
Nedělní káva
-
Jiří Březina starší: O čaji
Rozhlasový sloupek
-
Teatender vám doporučí čaj vhodný k jídlu, nebo namíchá z...
Příběhy z Vysočiny
-
Většina lidí míchá kávu a čaj špatně, točí lžičkou dokola. Jak na to, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Jedlé plody hlohu peřenoklaného vypadají jako malá okrasná jablíčka
Hobby magazín speciál
-
Gruzínský čaj je ideální pro lenochy a vánoční pohodu, žaludek zklidní japonský Hojicha
Radioporadna
-
Dopřejme tělu pestrý a hodnotný jídelníček, v dobrém nám to vrátí
Apatyka