Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Okoun pstruhový s máslem

Liberec
Kromě zvěřiny je podzim spojen také s rybami. Je tu čas výlovů rybníků a tak se budeme věnovat rybám v kuchyních našich babiček. Začneme okounem pstruhovým s máslem a chytáním ryb. Jak na to, prozradí Jaroslav Hoření a Vladimíra Jakouběová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lososa pečený s bylinkami a cibulkou podle kuchařské knihy Františky Hansgirgové z roku 1864
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pikantní a rychlá rybí polévka od Jiřího Bíleckého
Pochoutkový rok
-
Lomnický kapr, na povrchu má být bylinková strouhanka lehce opečená ale ne spálená
Kuchařské čarování