Kuchařské čarování
Lomnický kapr, na povrchu má být bylinková strouhanka lehce opečená ale ne spálená
Kuchařské čarování

České Budějovice
V rámci ukázek a ochutnávek úprav ryb a především kapra při letošním Kaprobraní v Lomnici nad Lužnicí jsem připravil velmi jednoduchý, ale skvělý recept. Při té příležitosti jsem způsob, kdy se porce kapra pokryje vrstvou bylinkové strouhanky a jednoduše upeče v troubě na plechu nazval, jako „Lomnický“. Další tipy Petra Stupky v Kuchařském čarování.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Pikantní a rychlá rybí polévka od Jiřího Bíleckého
Pochoutkový rok
-
Jablíčka z ráje v kuchyni
Kuchařské čarování
-
Pomazánky z lososa
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kapr nemusí být na talíři jen o Vánocích. Udělejte si tuto chutnou rybu třeba teď na kari a zelenině
Vaříme s Habadějem
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Vladimír Burjánek: Drahý kapr
Nedělní káva
-
Pochoutky s šéfkuchařkou Vlaďkou Příhodovou
Pochoutky na talíři
-
Pstruzi v aspiku. Na sváteční tabuli se budou vyjímat
Vaří Mirka Kuntzmannová