Co vás zajímá
Houbová gastronomie
Co vás zajímá
Plzeň
Letošní houbařská sezona se opravdu vydařila a domácnosti se nadprůměrně zásobily. Co dělat s takovou úrodou? Klasikou je smaženice, řízky a něco nasušit.
Roman Stupka
Přepis epizody
-
Co vás zajímá?
-
No, je 18 hodin a pět minut. U mikrofonu telefonu je s vámi a Roman Stupka. Letošní houbařská sezona se opravdu vydařila a domácnosti se nadprůměrně zásobili těmito lesními plody. Co ale dělat s takovou úrodou a klasikou je smaženice, řízky, něco nasušit na bramboračku, ale z hub a se dá dělat ještě mnoho dalších pochoutek, o kterých jste možná vůbec netušili. V pořadu, co vás zajímá, si nejen o nich budeme povídat s Jurajem Vaculíkem, který se prodejem houbových specialit a také houbových polotovarů živí. Juraje, buďte vítán.
-
Jako za přivítání.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zázrak jménem Ozempic. Našli jsme všelék?
Vinohradská 12
-
Slast je tu i pro mě, ne jen pro něj. Nikomu to nedlužím
Slast
-
Věra Nosková: Proměny
Četba na pokračování
-
Radiokniha
-
Fantom opery
Podvečerní čtení
-
V bezpečné Evropě si nemůžeme dovolit cítit se unavení. Na Majdanu se vám zastaví srdce, líčí Tabery
Host Lucie Výborné
-
Gerontoložka: Školka vedle domova důchodců? Dnes běžná praxe posilování mezigenerační solidarity
Jak to vidí...
-
Pavel Kosatík: Hovory s mamou. Daniela Kolářová jako Charlotta Masaryková
Večerní drama
-
Pramen temnoty. Kdo zvítězí v magickém souboji o nevinnou dívku i osud celého světa?
Velká pohádka