Dobroty Dáši Kubíkové
Kuře na podzimní zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Kuře je spolehlivý tip na oběd pro každého kuchaře, je rychle upečené a chutné téměř s čímkoliv! V tuto roční dobu je ideální spojit chuť kuřecího masa se zeleninou, která právě zraje, a sklízíme ji ze zahrádek, nebo nakupujeme u stánků místních farmářů.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Masový bochníček s doudlebským bramborovým salátem od Zdenky Chadtové je jako masová infuze
Pochoutkový rok
-
Farářská kotleta
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pivní džbánek velikosti mušky nebo část původního opevnění. I to uvidíte v Pivovarském muzeu
Turistický tip
-
Kuřecí stroganov vás nadchne. Originál se dělá z hovězího masa, ale drůbeží varianta je také výborná
Vaříme s Habadějem
-
Nejdražší sýr na světě se prý prodává v Srbsku a je z oslího mléka - kolik stojí prozradí dnešní…
Reportáže zahraničních zpravodajů
-
Kuchařské čarování
-
Člověk má kvalitně jíst a nikoliv držet diety. Hýbat se a hodně spát, usmívá se Kristina Kloubková
Šarm
-
Do nového školního roku s Janem Amosem Komenským aneb žáci a učenci v Labyrintu světa
Planetárium
-
Punk a metal místo nekonfliktních popíkářů. Fenoménem devadesátých let byly hudební kluby
Téma Plus
-
Betty MacDonaldová: Vejce a já
Četba na pokračování