Dva na Dvojce
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
Dvojka
Právě v těchto dnech se na naše talíře dostává zvěřina. Zvěřinové pokrmy nabízí řada restaurací. Jak si ale zvěřinu připravit doma? A na co si dát při jejím nákupu pozor?
Jiří Holoubek, Tereza Stýblová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Co je to hlad a jaká jídla ho způsobují?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich: Host má právo dostat to nejlepší
Blízká setkání
-
Plýtvání. Protože můžu
Dokument
-
Tuky. Které konzumovat a kterým se vyhnout?
Jezte, ať vám to sluší
-
Při pojídání moučníku jsou Češi v koncích. V jaké ruce držet vidličku a lžíci? Radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Projekt Ověřovna: Internetem koluje mnoho nepravdivých informací. Jak se v nich vyznat?
Jak nenaletět
-
Dobroty z podzimních plodů nám prodlouží život
Náš host
-
Bramborovo dýňové placky se zelím
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Adventní pokrmy s šéfkuchařem
Co vás zajímá