Glosa Pavla Maurera
Odstín žloutku prozradí, jak se slepici žije. Nejlepší je vejce z domácího chovu, myslí si Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
Radiožurnál
Vajíčka vám možná už zdobí kuchyni a jídelnu. Někteří z vás si jich možná pár už i pár vykoledovali. Na zdobení se pozná, jak je slečna, nebo paní domu šikovná. Uvnitř vejce se ale také skrývá pravda o životě samotné stvořitelky vajíčka, tedy slepice. Jak? Nad tím se zamýšlí Pavel Maurer ve své další glose.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Prvorepublikové vanilkové rohlíčky podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Veterinární poradna: Řešili jsme, proč slepice nesnáší, proč snáší páchnoucí vejce a také zda…
Poradíme vám
-
Povelikonoční čarování s vařenými vejci
Kuchařské čarování
-
Čmaňa Pavel Zedníček: Mám papíry na tiráka i traktor
Brambora s vejcem
-
Kefír místo mléka, vaření kapusty i chybějící poklička. Babské rady přináší kuchyňské vychytávky
Babské rady
-
Tipy do kuchyně: Jak na kynuté těsto, když dojdou vejce, nebo jak správně uskladnit česnek
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Pavel Maurer: Velikonoční vajíčka můžeme připravit na nespočet způsobů
Glosa Pavla Maurera
-
Každé vejce má svůj rodokmen, který si najdete na internetu,...
Host Radiožurnálu