Host Lucie Výborné
Dobré maso je jako kvalitní víno, do toho si colu taky nenalejete.“ Stačí sůl a nechat natemperovat, radí řezník Kšána
Host Lucie Výborné
Radiožurnál
První letní den zahájila Lucie Výborná rozhovorem s řezníkem Františkem Kšánou. Jak maso správně ogrilovat a které vybrat? „Musíme mít pořádně rozpálenej gril,“ popisuje Kšána. Důležité je i to, jak zvíře žilo, jak dlouho nechal řezník maso uzrát nebo z jakého je druhu dobytka. „Maso je vzácnost, masa si musíme vážit,“ dodává Kšána. Poslechněte si celý rozhovor.
Lucie Výborná
Přepis epizody
-
Posloucháte podcast pořadu Host Lucie Výborné.
-
Přeji krásné léto. Máme první letní den, tak jsme si říkali s dramaturgem pořadu Tomášem Černým, čím bychom vám ho ozvláštnili. A rozhodli jsme se, že budeme grilovat a abychom si první grilování nezkazili. Tak je dnešním hostem Radiožurnálu známý pražský řezník František Kšána a budeme grilovat přímo v centru Prahy. Tak děkujeme za pozvání. Dobrý den.
-
Dobré ráno. Taky moc děkuji za pozvání a jsem moc rád, že tady s vámi můžu být a hlavně u nás, že můžeme být.