Host Lucie Výborné
Vaření na ohni se u nás zaseklo na opékání špekáčků a to je strašná škoda, říká autor nomádské kuchařky
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Baví mě zlodějská metoda přípravy jídla a experimentuju se šneky, prozrazuje kuchař Hromas
Host Lucie Výborné
-
Ochutnejte tu nejlepší cibuli ve Španělsku, doporučuje kuchař Hugo Hromas
Ve vlastní šťávě
-
Svíčková s karamelem na ohni
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Víte, co jsou to šmorny? Magdalena Dobromila Rettigová napoví
Radioporadna
-
Jak napravit připálené a přesolené pokrmy?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jídlo nemá pas ani vlajku, vesele si migruje, stejně jako Hugo Hromas s projektem Nomadis
Vlna
-
Host: Michal Hugo Hromas, kuchař
Noční Mikrofórum
-
Silvestrovské kuchařské vzpomínky a přeřeky
Kuchařské čarování
-
Neznám podmínky, ve kterých by se nedalo uvařit dobré jídlo, říká kuchař Jiří Hilgart
Host Lenky Vahalové
-
Jídlem se v Česku stále hodně plýtvá, ale zlepšuje se to, myslí si kuchař Martin Škoda
Dopolední host