Radioporadna
Víte, co jsou to šmorny? Magdalena Dobromila Rettigová napoví
Radioporadna
Víte, co jsou to šmorny? Magdalena Dobromila Rettigová napoví

Pardubice
Šmorn je druh knedlíku, který se nevaří, ale peče. Tak se to píše v kuchařce Magdaleny Dobromily Rettigové, kterou listují každým rokem i organizátoři gastroslavností v Litomyšli. Ty se tam pořádají právě ve jménu této slavné kuchařky, která si potrpěla na dobrou kuchyni.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Recepty podle Magdaleny Dobromily v odlehčené verzi
Radioporadna
-
Šípek jako jedna z ex zdravých surovin. Máme recept na šípkový likér a přidáme i recept na sirup
Radioporadna
-
Vaření na ohni se zaseklo na opékání špekáčků a to je strašná škoda, říká autor nomádské kuchařky
Host Lucie Výborné
-
Maltoše se pečou a vaří. Nevšední recept z nudlového těsta předvedla Ludmila Plíšková
Pochoutkový rok
-
Kuchařina je umění i řehole. Jak pracují ti nejlepší?
Máme hosty
-
Pstruh pečený v těstě, jelení kýta s omáčkou a dezert s...
Dopolední Radiožurnál
-
Silvestrovské kuchařské vzpomínky a přeřeky
Kuchařské čarování