Host Radiožurnálu
Každé vejce má svůj rodokmen, který si najdete na internetu, říká Dagmar Tůmová z Českomoravské drůbežářské unie
Host Radiožurnálu
Radiožurnál
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Co s vařenými vejci po Velikonocích? Pozor, při pokojové teplotě vydrží 3 dny. Líp jim je v lednici
Radioporadna
-
Už je čas zadělat těsto na velikonoční perníky
Radioporadna
-
Pomlázka je od slova omlazení. Podle etnoložky nemá nic společného s výpraskem
Host do domu
-
Hody, hody doprovody! Vajíčka (a nejenom velikonoční) v lidových, folkových i rockových písničkách
Světla ramp
-
Co s vykoledovanými vejci a čokoládami? RECEPTY
Žurnál servis
-
Moderní zdobení velikonočních vajíček
Hobby magazín
-
Z čeho vyrobit pomlázku na poslední chvíli a jak obarvit vajíčka přírodní cestou
Zahrádkářské tipy
-
Ve frenštátském muzeu ožívají velikonoční tradice
Křížem krajem
-
Za koledičku dejte grešličku
Špalíček