Kuchařské čarování
Italský sekaný řízek se sýrem
Kuchařské čarování
České Budějovice
V originále se tento sekaný řízek připravuje z telecího masa, ale můžete snadno použít maso kuřecí nebo ještě lépe krůtí. V Itálii pochopitelně používají parmazán nebo jiný tvrdý sýr (grana padano, pecorino). Pokud použijete místně oblíbený polotvrdý sýr, jako je cihla a podobně, pak ho nastrouhejte dvakrát více než parmazánu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová pečeně se zeleninou, lehčí varianta vepřové pečínky. Zkuste, určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Vepřové křenové taštičky od Jany Vančurové
Pochoutkový rok
-
Nápady na silvestrovské občerstvení
Kuchařské čarování
-
Plněné cibule
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Špagety s rajčaty a lilkem. Recept Romana Pauluse na pravé italské těstoviny za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Eidam si v testu vedl skvěle. V obsahu bílkovin může dokonce konkurovat proteinovým tyčinkám
Dva na Dvojce
-
Feta z ovčího, balkán z kravského mléka. Jak ho připravit doma, radí Babské rady
Babské rady
-
Al dente, nebo rozvařené? České špagety rozhodně nechutnají...
Glosa Pavla Maurera
-
V polské hospodě vaří česky. Největší kuchařská výzva je prý smažený sýr
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Makové řezy se švestkami a marcipánem. Úžasná kombinace
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou