Kuchařské čarování
Svatomartinská pečínka, zelí na několik způsobů a lokše
Kuchařské čarování
České Budějovice
Svatomartinské posvícení je hlavním tématem Kuchařského čarování. Kulinář Petr Stupka vysvětlí, co je konfitování a jestli je pomalé pečení lepší než klasické. Připraví zelí na čtyři způsoby a nabídne recept na lokše. Pak ještě prozradí, jaké menu dostanete v poledne k obědu v Japonsku.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Raymond Chandler: Sbohem buď, lásko má
Četba na pokračování
-
Chci to moc? Za to, že mám víc zkušeností, mě nikdo nepochválí
Slast
-
Totální republikánská moc a nejistota. Tak bude vypadat Trumpův druhý mandát, předpovídá Žantovský
Osobnost Plus
-
Magdaléna Rejžková: Přístav
Audioknihy Radia Wave
-
Jiří Šotola: Tovaryšstvo Ježíšovo
Četba na pokračování