Kuchařské čarování
Zeleninové radosti a kouzla letní kuchyně
Kuchařské čarování
České Budějovice
Letní studené polévky, fazolové lusky třikrát jinak, co je ratatouille, jak nejlépe upéct rybu na grilu či ohništi a něco ovocného nakonec. Na to se ve svém Kuchařském čarování zaměří kulinář Petr Stupka. Tématem jsou totiž zeleninové radosti a kouzla letní kuchyně.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Základní pravidla grilování
Kuchařské čarování
-
Kapr po rybářsku podle Elišky Plškové
Pochoutkový rok
-
Ochucené těstíčko na smažení
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Rybí ragú po staročesku. Skvělý pokrm s hustou zeleninovou omáčkou na kterém si smlsnou všichni
Vaříme s Habadějem
-
Host: Jan Bubeník, rybář
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Okoun pstruhový s máslem
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Meteor o mořských obrech, náboji elektronu a bakteriích s harpunami
Meteor
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera
-
Dělená strava. Existují nevhodné kombinace potravin?
Jezte, ať vám to sluší
-
Peter Mayle: Rok v Provenci
Četba na pokračování