Máme rádi zvířata
Jelec tloušť, kulinářsky nepříliš ceněná, ale zajímavá ryba, a pak zastávka u rybářské stráže
Máme rádi zvířata

České Budějovice
Magazín Máme rádi zvířata přinese řadu informací o rybě, která se jmenuje jelec tloušť. I když není kulinářsky příliš ceněna, rozhodně není nezajímavá. Pak bude řeč o činnosti rybářské stráže a přidáme povídání o srnčí zvěři, tedy i o tom, že i na první pohled opuštěné srnče opuštěné není. K poslechu zve Martin Hlaváček.
Martin Hlaváček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Úsměv od vody, změny, které čekají sportovní rybáře, a zajímavosti o budoucnosti zvířecí výživy
Máme rádi zvířata
-
Bez pstružích líhní bychom za pár let lososovité ryby patrně znali jen z učebnic
Hobby magazín
-
Pečený pstruh se slaninou a rozmarýnem. Noblesní ryba české kuchyně má velmi jemné a chutné maso
Vaříme s Habadějem
-
Rybí divočina je k pohledání. Najdete ji ale třeba v Hurghadě, kde se usazuje také stále víc Čechů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Poradna: Jak na akvaristiku a proč rybičky nepatří do kulatého akvária
Poradna
-
Dobrý rybář chytí rybu i tam, kde jiní tvrdí, že neberou
Příběhy z Vysočiny
-
Ve vlastní šťávě: Tuňák k večeři
Ve vlastní šťávě
-
Pokud prodejci kaprů dodrží naše požadavky, nejedná se o týrání, zní ze Státní veterinární správy
Ranní interview
-
S Milošem Urychem o jarním rybaření
Svět zvířat